Referenties

Omdat ik na een operatie aan mijn voet de eerste 2 weken helemaal niet mobiel zou zijn En de 4 weken daarna slechts ten dele riep ik de hulp van het Senioren PlusPunt. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! De eerste 3 weken verleenden H. en E. uitstekende persoonlijke zorg en gedurende de hele periode kwam N. langs voor de huishoudelijke zorg. Op verzoek kwamen zelfs de fysiotherapeut en de kapster aan huis! Eén telefoontje naar Mark en het werd geregeld! Nogmaals dank voor alle goede zorgen!

Mevrouw C.R. te Driebergen

"Mevrouw B. is onze steun en toeverlaat, die als een speer door onze woning gaat. Ze poetst onze tent, en we worden verwend in een tempo waarvan je versteld staat. We overleggen goed samen. Dan zeemt ze onze buitenramen, of ze boent het parket, en dat is nu net, waar wij zelf niet aan toekwamen. Wij willen haar graag bedanken voor het fijne samenwerken. Als ze is geweest is dat altijd te merken. Maar dan wel positief, want ze is heel lief, en we zullen haar dan ook in niets beperken."

Mevrouw G.J. te Driebergen

Petra bezoekt ons iedere maandagmiddag, beladen met schildersattributen, om mijn man te begeleiden en te activeren bij het schilderen.

Ze slaagt daar bijzonder goed in en weet iedere week weer iets nieuws te verzinnen. Mijn man vindt het altijd erg gezellig. Er wordt niet alleen geschilderd, maar ook worden er gesprekken gevoerd en grapjes gemaakt. Al lukt het schilderen niet altijd zoals mijn man zou willen, Petra weet er altijd weer, met veel tact, een paar geslaagde uurtjes van te maken. We zijn Petra dan ook erg dankbaar en hopen dat haar lessen nog lang kunnen voortduren.

De heer W. heeft ons in de zomer fijn geholpen de tuin weer in het gareel te krijgen. Er moest veel gesnoeid en erg veel onkruid verwijderd. Ondanks het warme weer is hij ijverig bezig geweest en heeft hij met veel animo alles een beter aanzien gegeven. Intussen is alles weer een beetje uitgebloeid en ook weer aangegroeid. We zullen hem t.z.t. graag weer ontvangen.

De heer B. stond direct voor ons klaar, toen ons toilet niet meer functioneerde. Hij ging meteen aan de slag en na onderzoek stelde hij de juiste diagnose. Het lag aan de vlotter en er moest een nieuw onderdeel in. Hij ging voor ons op pad naar de groothandel, maar helaas het onderdeel was niet voorradig. Dus kon hij ons tot zijn spijt op dat moment niet verder helpen. De Woningbouwvereniging heeft later de reparatie op zich genomen. We zijn hem heel dankbaar geweest voor zijn snelle komst.

Mevrouw H.W. te Zeist

Ik ben blij dat ik het Senioren PlusPunt in Driebergen bijtijds heb ontdekt. Daardoor kon ik hulp krijgen toen ik die snel nodig had. Marc en Nicole van der Luur verdienen dan ook een zonnetje omdat zij niet alleen het initiatief hebben genomen voor het senioren PlusPunt, maar ook zorgen voor een goede organisatie van de dienstverlening.

Ik heb al twee hulpverleners leren kennen. Heel belangrijk is mevrouw A. voor mij geworden. Ze komt me een keer per veertien dagen helpen met huishoudelijk werk. Dat doet ze op een heel plezierige manier. Als ik geen speciale wensen heb deelt ze haar tijd zelf in en zorgt dat mijn appartement weer spic en span is. Ik wil haar dan ook graag in het zonnetje zetten. Ik hoop dat ze nog lang bij me blijft.

De tweede persoon is de heer G. Hij is een echte loodgieter en kwam al de dag na mijn aanvraag voor mijn verstopte wastafelafvoer. Dat mankement verhielp hij snel en afdoende. Hij verdient ook een zonnetje.

Ik zal niet aarzelen als ik hulp nodig heb te bellen met het Senioren PlusPunt en ik zal jullie in mijn omgeving van harte aanprijzen. Veel succes gewenst!

Mevr. I.B. te Zeist

Zorg PlusPunt is werkelijk een Super PlusPunt voor Driebergen.

Mevrouw J.S. te Driebergen

Toen ik in april mijn schouder had gebroken, ben ik meteen in het hulpcircuit gedoken. De betreffende instanties toonden weinig begrip en dachten, dat ik op hulp wel 6 weken kon wachten. Daarmee was ik natuurlijk niet geholpen in mijn noden, het Senioren PlusPunt heeft mij toen heel spontaan hulp aangeboden: Zij stuurden mij de nijvere C. en die kon haar handjes wel laten wapperen, zo te zien! Ik heb heel veel gehad aan deze directe hulp, hoor en ik ben er nog steeds heel dankbaar voor! Hulde aan het SPP en zijn dienstverlenende mensen, zodat iedereen van jullie hoort, dat zou ik wensen.

Mevrouw M. M. te Doorn

Beste mensen voor wensen, Jullie dienstverlening is een aanwinst voor het dorp Graag wil ik ook de leiding in het zonnetje zetten want zonder hun zou dit niet draaien. Medewerkers, L., B., B., en R. Allen hebben verstand van zaken en zijn zeer accuraat, ze gaan voor hun werk. Ze zijn mensvriendelijk en houden rekening met de leeftijd van de klant. Geweldig, dank jullie wel!

Mevrouw M.T. te Driebergen

Ik denk, dat ik namens vele senioren spreek als ik zeg, dat jullie seniorenPlusPunt een baken is voor de vele soorten klusjes, tuinwerk, computer troubles etcetera. die wij zelf niet meer kunnen oplossen. En tevens zijn ook de mannen en vrouwen, die jullie daarbij helpen onmisbaar!!! Zet ze namens ons maar eens in het zonnetje!

Mevrouw M.V. te Driebergen

Voor alle klussen groot of klein. Moet je bij SeniorenPlusPunt zijn. Heb je t.v. of laptop-zorgen. Je belt Mark en “J. komt morgen”. Moet je beplanting gesnoeid, zit er mos in je paadje. Geen nood, ook daarvoor weet hij wel een gaatje. Blijkt je kledingkast opeens te klein. Dan moet je beslist de heer K. zijn. Die schroeft met professionele hand. Een enorme kapstok aan je wand. Hoe hebben we ’t al die jaren kunnen stellen. Zonder dat we Mark of Nicolette konden bellen? Dus beste mensen heel veel dank, want: “Ik ben een uiterst tevreden klant”.

Mevrouw T.T. Driebergen

Het is nog niet zo lang geleden dat ik kennis maakte met Senioren PlusPunt Driebergen. Sindsdien heb ik vijf van jullie leren kennen. En hoe! Alle vijf heel bijzondere mensen! Aan elk van hen heb ik blije en dankbare herinneringen. Zij hebben mij geholpen met dingen waar ik nog dagelijks plezier van heb en waardoor ik steeds weer degenen voor mij zie die mij dat plezier bezorgd hebben. Zo gaat dat. Ik ken jullie natuurlijk niet allemaal persoonlijk, maar door de opgedane ervaringen ben ik ervan overtuigd dat jullie allemaal in elkaar zitten zoals ik bij vijf van jullie heb mogen ervaren: jullie zijn dus allemaal in alle opzichten fantastische mensen! Wat ik jullie hiermee heb willen zeggen is dat de waardering voor jullie persoon en de hulp die jullie bieden bij de hulpontvanger niet “vervliegt” maar blijft hangen, zelfs als dat misschien eens niet zou worden uitgesproken. Ik wens jullie een fijne avond toe en dank voor wie jullie zijn en voor wat jullie doen!

Mevrouw W.K. te Odijk