Referenties‎ > ‎

Mevrouw I.B. te Zeist

In het zonnetje ...

Ik ben blij dat ik het Senioren PlusPunt in Driebergen bijtijds heb ontdekt.

Daardoor kon ik hulp krijgen toen ik die snel nodig had. Marc en Nicole van der Luur verdienen dan ook een zonnetje omdat zij niet alleen het initiatief hebben genomen voor het senioren PlusPunt, maar ook zorgen voor een goede organisatie van de dienstverlening.

 

Ik heb al twee hulpverleners leren kennen. Heel belangrijk is mevrouw A. voor mij geworden. Ze komt me een keer per veertien dagen helpen met huishoudelijk werk. Dat doet ze op een heel plezierige manier. Als ik geen speciale wensen heb deelt ze haar tijd zelf in en zorgt dat mijn appartement weer spic en span is. Ik wil haar dan ook graag in het zonnetje zetten. Ik hoop dat ze nog lang bij me blijft.

 

De tweede persoon is de heer G. Hij is een echte loodgieter en kwam al de dag na mijn aanvraag voor mijn verstopte wastafelafvoer. Dat mankement verhielp hij snel en afdoende. Hij verdient ook een zonnetje.

 

Ik zal niet aarzelen als ik hulp nodig heb te bellen met het Senioren PlusPunt en ik zal jullie in mijn omgeving van harte aanprijzen. Veel succes gewenst!

 

Mevr. I.B. te Zeist