Referenties‎ > ‎

Mevrouw H.W. te Zeist

Petra bezoekt ons iedere maandagmiddag, beladen met schildersattributen, om mijn man te begeleiden en te activeren bij het schilderen.

Ze slaagt daar bijzonder goed in en weet iedere week weer iets nieuws te verzinnen. Mijn man vindt het altijd erg gezellig. Er wordt niet alleen geschilderd, maar ook worden er gesprekken gevoerd en grapjes gemaakt. Al lukt het schilderen niet altijd zoals mijn man zou willen, Petra weet er altijd weer, met veel tact, een paar geslaagde uurtjes van te maken. We zijn Petra dan ook erg dankbaar en hopen dat haar lessen nog lang kunnen voortduren.

 

De heer W. heeft ons in de zomer fijn geholpen de tuin weer in het gareel te krijgen. Er moest veel gesnoeid en erg veel onkruid verwijderd. Ondanks het warme weer is hij ijverig bezig geweest en heeft  hij met veel animo alles een beter aanzien gegeven. Intussen is alles weer een beetje uitgebloeid en ook weer aangegroeid. We zullen hem t.z.t. graag weer ontvangen.

 

De heer B. stond  direct voor ons klaar, toen ons toilet niet meer functioneerde. Hij ging meteen aan de slag  en na onderzoek stelde hij de juiste diagnose. Het lag aan de vlotter en er moest een nieuw onderdeel in. Hij ging voor ons op pad naar de groothandel, maar helaas het onderdeel was niet voorradig. Dus kon hij ons tot zijn spijt op dat moment niet verder helpen. De Woningbouwvereniging heeft later de reparatie op zich genomen. We zijn hem heel dankbaar geweest voor zijn snelle komst.

 

Mevrouw H.W. te Zeist