Collectief vervoersaanbod

Regionaal vervoer - Regiotaxi Eemland-Heuvelrug (www.rteh.nl)

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug is de regiotaxi van het gebied Eemland-Heuvelrug. Het is een vorm van Openbaar Vervoer van deur tot deur voor de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Woudenberg.

 

 

Bovenregionaal - Valys

Valys is een landelijke reisservice voor iedereen met een handicap. Het gaat om bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Valys is bedoeld voor sociaal recreatieve uitstapjes op bovenregionale afstanden. Meer informatie: www.valys.nl

 

 

BoodschappenPlusBus

De BoodschappenPlusBus is een service voor senioren en voor mensen die vanwege een handicap of ziekte minder mobiel zijn. Het doel is samen activiteiten te ondernemen, uitstapjes te maken en/of boodschappen te gaan doen. De activiteit is kleinschalig en biedt persoonlijke begeleiding.Tegen een kleine vergoeding kan men aan activiteiten deelnemen, wordt men van huis opgehaald en ook weer thuis gebracht. 
 
 
Kunstbus

Met de Kunstbus kunt u op een gezellige en gemakkelijke manier naar het theater of het museum in de regio Utrecht. Een comfortabele manier om in de regio een concert, opera, operette, ballet of toneel bij te wonen.

De deelnemers worden op een centrale plaats opgehaald en na afloop van de voorstelling weer afgezet. Er zijn speciale programmaboekjes op diverse punten in Wijk bij Duurstede beschikbaar. De organisatie wordt uitgevoerd door de Stadsschouwburg in Utrecht in samenwerking met Ouderenwerk van Stichting Binding.

 

Stichting Binding

Karel de Grotestraat 65
3962 CK Wijk bij Duurstede
Postadres: postbus 66 3960 BB Wijk bij Duurstede
Telefoon: 0343 – 47 30 75
E-mail: info@stichting-binding.nl