Dienstverlening‎ > ‎Verzekeringen‎ > ‎

Ziektekostenverzekering

In Nederland is iedereen verplicht verzekerd tegen de basisziektekosten. Wilt u meer zorgkosten verzekeren, dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis (mee)verzekerd en elk nieuwe jaar kunt u wisselen van zorgverzekeraar.

 

Als u wilt weten of uw verzekering nog wel bij u en uw gezin past (vanwege het verzekerde pakket of de premie), dan bekijken wij dat graag samen met u. Wij brengen de mogelijkheden en voordelen van de verschillende zorgpolissen voor u in kaart en geven u een deskundig en onafhankelijk advies

 

Als u ziek bent, kunt u met meer kosten te maken krijgen dan alleen de zorgkosten. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met uw inkomen als u door ziekte langere tijd niet kunt werken? In eerste instantie betaalt uw werkgever uw salaris (grotendeels) door, maar op een gegeven moment kunt u in een uitkeringssituatie terecht komen. En dat kan forse consequenties voor uw inkomen hebben.

 

Ook daarvoor biedt ons assurantiekantoor u een oplossing en zij bespreken die mogelijkheid graag met u. Bij die gelegenheid is het misschien ook goed om het te hebben over een ongevallenverzekering. Daarmee verzekert u uzelf en uw gezin tegen de grote financiële gevolgen die een ongeval kan hebben. Daarmee kunt u bijvoorbeeld de kosten opvangen van aanpassing van de woning of inkomensverlies.

 

U doet er uiteraard alles aan om zo gezond mogelijk te blijven. Maar u heeft het niet altijd zelf in de hand. Mocht u of uw gezin iets overkomen, dan is het prettig als u zich in ieder geval over de financiële consequenties geen zorgen hoeft te maken. Neem daarvoor contact met ons op.
 
 
 
Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u HIER een informatieformulier invullen