Dienstverlening‎ > ‎Verzekeringen‎ > ‎

Rechtsbijstandverzekering

Er kan eigenlijk altijd wel iets misgaan. Uw kind schopt een bal door een ruit, uw partner laat bij kennissen een spiegel vallen, uw ladder valt op de kas van de buren. Kleine ongelukken die financiële schade met zich meebrengen waarvoor u aansprakelijk bent.

 

Maar als van uw balkon een vaas valt, op het hoofd van een voorbijganger, die vervolgens lange tijd niet kan werken, dan zijn de gevolgen groot en uw financiële aansprakelijkheid ook. Gelukkig bent u dankzij een goede aansprakelijkheidsverzekering voor zulke gebeurtenissen verzekerd.

 

Maar soms wordt u volledig onterecht aansprakelijk gesteld of is u iets overkomen waarvoor een ander aansprakelijk is. Dat vindt u althans, maar die ander is het daarmee niet eens. Die onenigheid kan uitmonden in een levensgroot, juridisch conflict, waar uiteindelijk de rechter aan te pas moet komen.

 

Een rechtsbijstandverzekering biedt u dan waardevolle en vaak onmisbare juridische ondersteuning. Er zijn verschillende rechtsgebieden waarvoor u zich kunt verzekeren. De jaarpremie is laag, zeker in vergelijking met de gangbare juridische uurtarieven en bijkomende kosten. In deze steeds drukkere samenleving, waar conflicten nog wel eens hoog kunnen oplopen, biedt een rechtsbijstandverzekering u veel zekerheid.

 

Ons assurantiekantoor vertelt u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een goede rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.
 
 
Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u HIER een informatieformulier invullen