Dienstverlening‎ > ‎Verzekeringen‎ > ‎

Doorlopende reisverzekering

Vakantie, dat zijn de twee of drie weken in het buitenland waar u het hele jaar zo naar toeleeft. Het is het weekje tussendoor in voor- of najaar. En het is het weekendje weg, de stedentrip of een midweek in de natuur. Het is belangrijk dat u er van tijd tot tijd even ertussenuit gaat, lekker zorgeloos ontspannen.

 

Echt ontspannend is het pas als u zich inderdaad nergens zorgen over hoeft te maken. Dat betekent ook dat u goed verzekerd op reis gaat. Een goede reisverzekering met de juiste dekking.

 

Blijft u in Europa of gaat u verder weg? Gaat u bijzondere activiteiten ondernemen, wilt u kostbare zaken extra verzekeren? En gaat u vaker dan een keer weg, dan is een doorlopende reisverzekering - één keer afsluiten, het hele jaar verzekerd - waarschijnlijk een verstandige keuze.

 

Denk ook aan een annuleringsverzekering, die uw kosten vergoedt als uw reis onverhoopt niet door kan gaan. Ook die is er als doorlopende verzekering, waarbij u het hele jaar door in ieder geval geen kosten heeft als u uw reis moet afzeggen. Ons assurantiekantoor vertelt u graag meer over de voordelen en voorwaarden.

 

Ook voor uw boot, caravan of camper kunnen zij de juiste verzekering voor u regelen. Zodat een schade (of zelfs diefstal) uw vakantiepret niet al te zeer hoeft te bederven. Hoe lang u ook weg gaat, waar u ook heen gaat en wat u gaat doen op vakantie, ons assurantiekantoor zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen van een ongeluk, schade of diefstal. Neem daarvoor contact met ons op.
 
 
Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u HIER een informatieformulier invullen