Dienstverlening‎ > ‎Verzekeringen‎ > ‎

Autoverzekering

Een goede motorrijtuigenverzekering bewijst zijn waarde pas op het moment dat u er een beroep op moet doen. Want dan blijkt of u snel en adequaat geholpen wordt en wat de financiële gevolgen van de schade zijn.

 

Uw auto, motor of bestelwagen moet in ieder geval WA-verzekerd zijn. Maar dat betekent niet dat het automatisch wel goed is, als de wettelijke aansprakelijkheid maar verzekerd is. Er zijn erg veel verschillen in soorten verzekeringen, in premies en in de manier waarop u geholpen wordt als u schade heeft. Heeft u recht op een vervangend vervoermiddel, is voor uw auto of bus ruitschade verzekerd, kunt u bij het schadeherstelbedrijf bij u in de buurt terecht, zijn de inzittenden of opzittenden meeverzekerd?

 

Als u zich door ons assurantiekantoor laat adviseren, weet u zeker dat u goed verzekerd bent tegen de juiste premie. Maar er zijn meer voordelen. Heeft u vragen, dan beantwoorden zij die graag en snel voor u. Is er schade, dan zorgen zij voor een adequate afhandeling. En wilt u een ander of extra voertuig verzekeren, dan is dit binnen korte tijd geregeld.

 
 
Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u HIER een informatieformulier invullen