Dienstverlening‎ > ‎Veilig wonen‎ > ‎

Verbouwingen in en om het huis

De kwaliteit van uw woning kan het verschil betekenen tussen in uw huidige woning blijven wonen en verhuizen naar een instelling.

Ruim 90% van de Nederlanders van boven de 65 jaar woont in een 'gewoon' huis. Kunnen zij ook in dat 'gewone' huis blijven wonen als de ouderdom lichamelijke ongemakken met zich mee brengt? En hoe zit het als er eventueel hulp of zorg nodig is?


Wat is er nodig?
Voldoende ruimte op de juiste plaatsen, een goede uitrusting en afwerking voor veiligheid en comfort, en een betere toegankelijkheid waardoor het huis aangepast kan worden als dat nodig is. Installatie van 'domotica' kan de veiligheid en het comfort verhogen. (Bron:
www.ouderwordenineigenhuis.nl)


Is uw huis levensloopbestendig?
Wilt u uw woning laten checken op levensloopbestendigheid dan kunt u terecht bij Zorg PlusPunt. Een gecertificeerd adviseur van Zorg PlusPunt doorloopt uw woning en zal hierover een rapport uitbrengen.

In dit rapport kunt u de bevinden terug vinden over onderstaande punten:

Voordeur, hal en binnendeuren, trappen en liften, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, garage en berging, tuin en balkon, inbraakveiligheid, domotica en verbouwadvies.
 

Aanbrengen en doorvoeren van aanpassingen
Zorg PlusPunt kan de aanpassingen in uw woning zelf uitvoeren of met behulp van een door ons ingeschakeld bedrijf dat gespecialiseerd is in dit specifieke vakgebied.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een “advies op maat over de levensloopbestendigheid van uw woning” dan kunt bij ons u terecht in de winkel of bellen voor een afspraak bij u thuis.

Als u meer informatie wilt ontvangen dan kunt u op onderstaande button klikken.